Menu
 
 

Waarom kiezen voor COOL-SPOT koeltechniek?

Voedselveiligheid, minder voedselverspilling, geen borgen en nog veel meer redenen...

1. Vers blijft Vers
Kwetsbare koude etenswaren blijven urenlang vers en prachtig van kwaliteit buiten de reguliere koeling. Temperatuurschommelingen behoren tot het verleden en tussentijds afdekken om uitdroging en verkleuring te voorkomen is niet langer nodig.

2. Verminder voedselverspilling
Minder derving door opwarming, uitdroging en verkleuring van koude gerechten door een betere conditionering van de werkplek. Waar de wetgeving nu voorschrijft dat verse producten na twee uur verblijf buiten de koeling weggegooid moeten worden, is dit niet langer nodig met COOL-SPOT.

3. Bespaar tijd 
Minder handelingen noodzakelijk, als tussentijds afdekken en wegzetten.

4. Duurzaam werken door energie te besparen
Plaatselijke conditionering op de werkplek, in plaats van de gehele ruimte. Dit geldt voor professionele keukens, maar ook voor verwerkingsprocessen waar gewerkt wordt met verse producten als vlees, vis, schaaldieren etc.

5. Ontspannen werken zonder borgen
 Ingedienten en gerechten blijven langer vers op de gekoelde werkplek: dit geeft meer rust aan uw keukenteam en in het hele logistieke proces.Bovendien hoeft geen tijd te worden besteed aan de administratieve handelingen voor 2-uurs borging- en derving wetgeving.