Menu
 
 

Woudschoten Hotel & conferentiecentrum Zeist

Cool-Spot draagt bij aan de prestaties van Oranje.

Bondscoach Ronald Koeman was bij zijn aanstelling als Bondscoach van het Nederlands Elftal begin 2018 een voorstander van de verhuizing van Noordwijk naar Zeist. Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum de vaste hotelpartner van de KNVB sinds Woudschoten hotel2015 heeft met de komst van Oranje in 2018 onlangs een de samenwerking tot augustus 2024 verlengd. Die samenwerking betreft, naast de exploitatie van de congres- en vergaderfaciliteiten en het teamhotel op de Campus, vooral het verblijf van de nationale A-elftallen, mannen en vrouwen. Hiervoor is twee jaar geleden een vleugel van Woudschoten geheel gerenoveerd, zodat het aan alle eisen voldoet die de topteams van vandaag stellen.

Naast goed slapen is uitgebalanceerde en vooral verse voeding essentieel voor een Topprestatie. Van Gestel Horeca BV heeft afgelopen zomer het buffet gedeelte van het hotel onder handen genomen. Als van geheel zelfsprekend heeft Cool-Spot hier een prominente rol in gekregen. Want alleen Cool-Spot garandeert dat vers ook echt vers blijft. Een ‘deken’ van koude lucht tot circa 20 cm hoogte en ultra schoon fijn verneveld vocht met een constante temperatuur tussen 2 en 7˚C. Hierdoor blijft het voedsel vers en hoeft het niet iedere twee uur te worden vervangen. Hierdoor bespaard het hotel ook nog eens veel geld, doordat  er geen voedsel meer verspild wordt. Meer informatie over de werking en mogelijkheden over Cool-Spot vind je hier.

Woudschoten hotel

CONTACT

Wilt u meer weten over de koeltechnologie en toepasbaarheid van Cool-Spot binnen uw omgeving? Laat úw uitdaging de onze worden! Neem hier contact met ons op. Download hier alvast onze uitgebreide folder.