Menu
 
 

Cool-Spot 
​Nieuwe koeltechnologie voor horeca en retail 

Verhoog de kwaliteit en levensduur van uw verse etenswaren

Cool-Spot staat voor 2021 op de MIA VAMIL lijst van RVO !!

Voedsel in de open lucht presenteren is gebonden aan strenge eisen om bederf te voorkomen. Dat vereiste een beperkte duur van de presentatie en een koelingmethode die nu door de innovatieve technologie COOL-SPOT wordt achterhaald.

Deze nieuwe vinding zorgt voor een ‘deken’ van koude lucht tot circa 20 cm hoogte en ultra schoon fijn verneveld vocht met een constante temperatuur tussen 2 en 7˚C op het werkblad. 

Borgen houdt in dat levensmiddelen in winkels en restaurants zonder koeling maximaal twee uur mogen worden gepresenteerd. Daarna moeten al die producten worden vernietigd. In de Hygiënecode voor de Horeca zijn de eisen vastgelegd voor het borgen van de temperatuur van (bederfelijke) levensmiddelen.

Bij ongekoelde presentatie van eten geldt een tijdborging van maximaal twee uur. Met COOL-SPOT geldt die beperking niet: de presentatie blijft vers en oogt fris tot een hoogte van ongeveer 20 cm. Dat levert een aanzienlijke kostenbesparing op, niet alleen administratief, maar ook omdat minder wordt weggegooid. Minder zorgen over borgen.

COOL-SPOT in 1 minuut

Bekijk onderstaande film waarin 'alles over COOL-SPOT in 1 minuut'.