Menu
 
 

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel

Hotel & Restaurant

Een schitterende lokatie vlakbij het centrum van Amsterdam

Van der Valk Hotel is al sinds de oprichting van Cool-Spot B.V. een trouwe partner van Cool-Spot B.V. We hebben al vele Van der valk Hotels in Nederland en België mogen voorzien van een Cool-Spot installatie, waar vers ook echt vers blijft. Zo ook hier bij Van der valk Hotel Amsterdam-Amstel waar u kunt genieten van verassende gerechten met een knipoog naar Amsterdam in Restaurant Amstelle. In Buffet ’t IJ kunt u elke ochtend terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet of een diner tijdens een live cooking evenement.

ONTBIJTBUFFET SAMEN MET COOL-SPOT

De Van der Valk Hotels staan bekend om haar uitgebreide ontbijtbuffetten. Zo kunt u als hotelgast ook bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel de dag beginnen met een zeer uitgebreid ontbijt. Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in Buffet 't IJ. Hier kunt u onder andere genieten van verse producten die door Cool-Spot ook echt vers worden gehouden.

LIVE COOKING RESTAURANT

Buffet ’t IJ wordt ook voor feesten en partijen gebruikt als Live Cooking Restaurant met onder andere een grandioze pizza oven. Natuurlijk zorgt onze Cool-Spot installatie dat de verse producten op het buffet ook echt vers blijven.

CONTACT

Wilt u meer weten over de koeltechnologie en toepasbaarheid van Cool-Spot binnen uw omgeving? En wilt u net als Van der Valk een optimale voedselveiligheid en kosten besparen? Laat úw uitdaging de onze worden! Neem hier contact met ons op.Download hier alvast onze uitgebreide folder.