Menu
 
 

Koelwerkbank voor de professionele keuken

Zoekt u een koelwerkbank voor een professionele keuken?

Voedsel in de open lucht presenteren is gebonden aan strenge eisen om bederf te voorkomen. Dat vereiste een beperkte duur van de presentatie en een koelingmethode die nu door de innovatieve technologie Cool-Spot wordt achterhaald.

Deze nieuwe vinding zorgt voor een ‘deken’ van koude lucht tot circa 20 cm hoogte en ultra schoon fijn verneveld vocht met een constante temperatuur tussen 4 en 7˚C op het werkblad. 

De Cool-Spot koeltechniek is beschikbaar als standaardoplossing met een werkoppervlak op uw koelwerkbank van 4 tot 6 meter, maar uiteraard kunnen wij uw koelwerkbank geheel op maat leveren. 

Gerechten klaarmaken op een koelwerkbank

De voordelen van een koelwerkbank met Cool-Spot koelsysteem:

  • Koeling van bovenaf waardoor verse etenswaren niet uitdrogen en niet verkleuren
  • Altijd een constante temperatuur tussen 4 en 7 graden op uw koelwerkbank
  • Afdekken van de producten is niet langer nodig
  • Een optimaal voedselveilig en hygienisch klimaat op uw koelwerkbank

Wenst u ook een koelwerkbank?

Meer informatie over Cool-Spot als oplossing voor uw koelwerkbank? Bel ons voor meer informatie.