Menu
 
 

Gekoeld buffetmeubel voor een restaurant 

Zoekt u een koeloplossing, een gekoeld buffetmeubel, voor een restaurant?

Voedsel in de open lucht presenteren is gebonden aan strenge eisen om bederf te voorkomen. Dat vereiste een beperkte duur van de presentatie en een koelingmethode die nu door de innovatieve technologie Cool-Spot wordt achterhaald.

Deze nieuwe vinding zorgt voor een ‘deken’ van koude lucht tot circa 20 cm hoogte en ultra schoon fijn verneveld vocht met een constante temperatuur tussen 4 en ˚C op het gekoeld buffetmeubel. 

De Cool-Spot koeltechniek is beschikbaar als standaardoplossing met een werkoppervlak op uw gekoeld buffetmeubel van 4 tot 6 meter, maar uiteraard kunnen wij uw gekoelde buffetmeubel geheel op maat leveren. 

Gerechten presenteren op een gekoeld buffetmeubel

De voordelen van een gekoeld buffetmeubel met Cool-Spot koelsysteem:

  1. Een prachtige presentatie van uw mooie producten met een frisse versbeleving voor uw klanten
  2. Koeling van bovenaf waardoor verse etenswaren niet uitdrogen en niet verkleuren
  3. Altijd een constante temperatuur tussen 4 en 7 graden op uw gekoeld buffetmeubel
  4. Een optimaal voedselveilig en hygienisch klimaat op uw gekoeld buffetmeubel
  5. Afdekken van de producten is niet langer nodig

Wenst u ook een gekoeld buffetmeubel?

Meer informatie over Cool-Spot als oplossing voor uw gekoeld buffetmeubel? Bel ons voor meer informatie.