Gekoelde werkbank voor de professionele keuken
Zoekt u een koeloplossing, een gekoelde werkbank, voor een professionele keuken?
Voedsel in de open lucht presenteren is gebonden aan strenge eisen om bederf te voorkomen. Dat vereiste een beperkte duur van de presentatie en een koelingmethode die nu door de innovatieve technologie Cool-Spot wordt achterhaald.
Deze nieuwe vinding zorgt voor een ‘deken’ van koude lucht tot circa 20 cm hoogte en ultra schoon fijn verneveld vocht met een constante temperatuur tussen 4 en 7˚C op het werkblad.
De Cool-Spot koeltechniek is beschikbaar als standaardoplossing met een werkoppervlak op uw gekoelde werkbank van 4 tot 6 meter, maar uiteraard kunnen wij uw gekoelde werkbank geheel op maat leveren.
Gerechten klaarmaken op een gekoelde werkbank
De voordelen van een gekoelde werkbank met Cool-Spot koelsysteem:
- Koeling van bovenaf waardoor verse etenswaren niet uitdrogen en niet verkleuren
- Altijd een constante temperatuur tussen 4 en 7 graden op uw gekoelde werkbank
- Afdekken van de producten is niet langer nodig
- Een optimaal voedselveilig en hygienisch klimaat op uw gekoelde werkbank
Wenst u ook een gekoelde werkbank?
Meer informatie over Cool-Spot als oplossing voor uw gekoelde werkbank? Bel ons voor meer informatie.