Menu
 
 

Cool-Spot 


Koelsysteem met nieuwe technologie voor horeca en retail 

Verhoog de kwaliteit en levensduur van uw verse etenswaren zonder koelvitrines

Cool-Spot staat voor 2023 op de MIA VAMIL lijst van RVO !!

Met een koelsysteem voedsel in de open lucht presenteren  is gebonden aan strenge eisen om bederf te voorkomen.

Dat beperkt meestal de duur van de presentatie.omdat de juiste temperatuur van de producten niet gehaald wordt..

Met de innovatieve technologie COOL-SPOT zijn in een klap alle bekende methoden voor een open prestentaie als het ware achterhaald.

Deze nieuwe vinding zorgt voor een ‘deken’ van koude lucht tot circa 20 cm hoogte en ultra schoon fijn verneveld vocht met een constante temperatuur tussen 2 en 7˚C op het werkblad een andere manier van koelen zonder koelvitrines.

Borgen houdt in dat levensmiddelen in winkels en restaurants zonder koeling maximaal twee uur mogen worden gepresenteerd. Daarna moeten al die producten worden vernietigd. In de Hygiënecode voor de Horeca zijn de eisen vastgelegd voor het borgen van de temperatuur van (bederfelijke) levensmiddelen.

Bij ongekoelde presentatie van eten geldt een tijdborging van maximaal twee uur. Met COOL-SPOT geldt die beperking niet: de presentatie blijft vers en oogt fris tot een hoogte van ongeveer 20 cm. Dat levert een aanzienlijke kostenbesparing op, niet alleen administratief, maar ook omdat minder wordt weggegooid. Minder zorgen over borgen met dit koelsysteem.

De werking van COOL-SPOT 

Een nieuw koelsysteem voor presentatie van vers produkten