< p>

Menu
 
 
 Terug
Cool-Spot systeem voor restaurant buffet

Cool-Spot systeem voor restaurant buffet

Koud Buffet in restaurant voor ontbijt, lunch, events en "live cooking"

Dit type koud buffet, vaak gecombineerd met een warm gedeelte zie je veel bij hotels in het ontbijt- en luchrestaurant.

Cool-Spot biedt je hier alles wat je zou willen wensen wil met een koud buffet, een mooie frisse presentatie, koel en veilig.            Onder ons motto; Vers blijft Vers! kun je nu kwetsbare etenswaren veel langer dan normaal "veilig" presenteren met behoud van kwaliteit onder bijzonder hygiënische omstandigheden.

Producten drogen niet uit , verkleuren niet, er komt geen condens op en blijven op kwaliteit.                                                            De temperatuur blijft onder de 7 , bewaar temperatuur in een voedselveilig klimaat, beter dan in de koelkast.                                  Borgen is niet meer nodig en je creërt rust en werkt dus efficienter.                                                                                                 Door de forse besparing op Waste, minder derving is Cool-Spot duurzaam, tegelijk economisch met een snelle terugverdientijd.

Voor een investering in Cool-Spot als duurzaam en milieuvriiendelijk systeem krijg je nu mileusubsidie. MIA / Vamil het Cool-Spot systeem heeft zich daarvoor de afgelopen jaren bewezen, op een regulier koelsystemen krijg je dat immers niet .             

De innovatieve koeltechnologie van Cool-Spot is Europees gepatenteerd. Deze zorgt op het buffet voor een ‘deken’ van koude lucht  in combinatie met een ultraschone fijne vochtdamp. Dit geeft een constante temperatuur tussen 4 en 6˚C, binnen de eisen die de Warenautoriteit stelt. Het klimaat van Cool-Spot zorgt voor koude lucht met een neutrale luchtvochtigheid. In tegenstelling tot traditionele koeltechnieken, koelt Cool-Spot van bovenaf, tot op een hoogte van ongeveer 18 cm tot een diepte van 80 cm..