Menu
 
 
 Modellen
Cool-Spot Keuken, Koelwerkbank, Koude pas

Cool-Spot Keuken, Koelwerkbank, Koude pas

1 x CS Systeem eiland dubbel, vrijstaand en wanduitvoeringen.

Cool-Spot is bij het publiek bekend als ultime koelmethode voor koude buffetten maar is oorspronkelijk ontstaan vanuit de behoefte aan een fatsoenlijk gekoelde werkplek voor Mis-en-Place, voor- en nagerechten in de warme restaurant keuken.

Zo zijn er de afgelopen jaren, in samenwerking met o.a. Rosval Productions uit Best, en Palux België (Hilux)  veel Cool-Spot combinaties met wand- koelwerkbanken, koel-werkeilanden  en koudepassen  gerealiseerd in hotel en restaurant keukens. 

Vraag gerust om referenties, we zullen u graag introduceren om deze nieuwe technieken ook te kunnen ervaren en beleven. 

Cool-Spot koelwerkbanken in de "warme keuken" maken een apart, afgescheiden "koude keuken" overbodig.Je hebt nu alle vrijheid voor een optimale routing: Koud en Warm parallel laten aansluiten in T vorm, op de combi  van een koud en warm pas.

Voor de professionele keuken hebben we samen met Rosval, een specalist op dit gebied, twee standaard keukenmeubelen opgenomen in ons portfolio. Vrije indeling van koellades, Cool-Spot met gastronorm, garde koeling  en inbouwapparatuur.

Koelmeubelen van Rosval zijn uitgerust met rubberloze afdichtingen voor deuren en laden, hygiënisch en onderhoudsvrij.      Wij koesteren dan ook de samenwerking met deze oer Hollandse kwaliteitsfabrikant van grootkeuken inrichtingen.               

Ook bij de Rosval koelmeubelen is de Cool-spot techniek in het meubel opgenomen en is er ruimte gereseveerd voor aansluiting  van Stroom, water, afvoer en data.