< p>

Menu
 
 
 Terug
Cool-Spot en vispresentatie

Cool-Spot en vispresentatie

Minder bederf door opwarming, uitdroging en verkleuring.

Vispresentatie of geconditioneerde ruimte

"Je kunt gerust even weglopen om een klant te helpen, want de vis blijft op temperatuur"

Kosten besparen en een uiterst hygiënisch vochtneutraal klimaat

In de versbranche biedt Cool-Spot het alternatief voor de koude, geconditioneerde ruimte. Een koel, vochtneutraal klimaat met een constante temperatuur tussen 4 en 7ºC op het werkblad.

Vers blijft vers, uw koude gerechten en vispresenties blijven urenlang vers en mooi buiten de koelkast. minder bederf door opwarming, uitdroging en verkleuring. Daarom kiest de Harbourclub in Den Haag en Vinkeveen voor een Cool-Spot oplossing.

Kosten besparen door energiezuinig te werken, optimale voedselveiligheid en logistiek meer efficiënt werken.