https://www.cool-spot.nl/over-cool-spot/waarom-cool-spot/_425____NL
 

Waarom kiezen voor COOL-SPOT koeltechniek?

Voedselveiligheid, minder voedselverspilling en nog veel meer redenen...

​1. Verleng de houdbaarheid 
Kwetsbare koude etenswaren blijven urenlang vers en prachtig van kwaliteit buiten de reguliere koeling. Temperatuurschommelingen behoren tot het verleden en tussentijds afdekken om uitdroging en verkleuring te voorkomen is niet langer nodig.

2. Verminder voedselverspilling
Minder derving door opwarming, uitdroging en verkleuring van koude gerechten door een betere conditionering van de werkplek. Waar de wetgeving nu voorschrijft dat verse producten na twee uur verblijf buiten de koeling weggegooid moeten worden, is dit niet langer nodig met COOL-SPOT.

3. Prachtige presentatie met frisse, verse beleving
Met COOL-SPOT zullen uw gasten en klanten zich verbazen over de frisse en verse presentatie van uw kwetsbare koude gerechten en producten. Met COOL-SPOT kunt u uw creativiteit laten spreken tot op een werkbladhoogte van ongeveer 15-20 cm.

4. Duurzaam werken door energie te besparen
Plaatselijke conditionering op de werkplek, in plaats van de gehele ruimte. Dit geldt voor professionele keukens, maar ook voor verwerkingsprocessen waar gewerkt wordt met verse producten als vlees, vis, schaaldieren etc.

5. Tijd besparen, minder handelingen
Minder handelingen noodzakelijk, als tussentijds afdekken en wegzetten. Bovendien hoeft minder tijd te worden besteed aan de administratieve handelingen voor 2-uurs borging- en derving wetgeving.