https://www.cool-spot.nl/over-cool-spot/voor-wie-is-cool-spot-geschikt/_445____NL
 

Voor wie is Cool-Spot geschikt?

Voor iedereen die werkt met kwetsbare versproducten in een professionele omgeving

Het verwerken en bewaren van kwetsbare, koude producten vereist een constante temperatuur tussen 4 en 7⁰C en een zeer schone, hygiënische omgeving. Vooral in een te warme omgeving kan dit tot problemen leiden.

Cool-Spot is ontwikkeld voor iedereen die in een professionele omgeving werkt met kwetsbare versproducten. Daarnaast is Cool-Spot ook zeer geschikt voor het gebruik in de visverwerkende sector of een productieomgeving waar gewerkt wordt met koude versproducten.

Cool-Spot kan voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt.
Een aantal voorbeelden: het snijden van verse etenswaren, het fileren van vis, het opmaken van borden, het voorbereiden van de mise en place, of het klaarzetten van de borden kort voor het uitserveren of voor het presenteren van verse etenswaren in een buffetomgeving.