https://www.cool-spot.nl/diverse-modellen/_458____NL
 

Inbouw in door derden te leveren meubel

De Cool-Spot koeltechniek laat zich eenvoudig installeren in een bestaand meubel of in een door derden te leveren op maat gemaakt meubel. Wateraan- en afvoer en electriciteit volstaan om het koelsysteem aan te sluiten.

Gekoeld buffetmeubel

We bieden u een gekoeld buffetmeubel in een op maat te maken meubel of indien mogelijk in een bestaand meubel. U kunt zelf uw  keuze maken uit diverse kleuren voor het werkblad en de deurpanelen. Stekkerklaar. Wateraan- en afvoer volstaan. Ook een kant en klaar buffetmeubel is mogelijk fraai vormgegeven en verkrijgbaar in diverse kleuren, passend bij ieder interieur. 

Geheel op maat

Heeft u andere wensen? Inmiddels hebben wij al diverse maatwerkprojecten succesvol afgerond, waarbij wij vaak samenwerken met de projectleider, interieurontwerper of meubelmaker. Onze medewerkers zorgen voor een professionele installatie, waarbij kwaliteit voorop staat. 

Cool-Spot mobiele toepassing

De laatste hand wordt op dit moment gelegd aan een mobiele toepassing, speciaal voor catering doeleinden of voor een hotel dat een buffetmeubel met ingebouwd Cool-Spot koelsysteem wil gebruiken op verschillende locaties. Bekijk afbeeldingen

Meer weten?
Laat úw uitdaging de onze worden. Neem vandaag nog contact met ons op.